Удълженията за коса може и да са прекрасни и да правят косата ви зашеметяваща, но да правиш това с риск за здравето си, това вече е истински шок!

За нас разкрасителните процедури са само допълнение към здравия външен вид на клиентите или корекция на недостатък или здравословен проблем!
Когато се сблъскаме с казуси, при които са използвани неприемливи практики, това вече е скандално!

Съвсем скоро в салон Магама дойде младо момиче, което се оплака от силен сърбеж на скалпа и дискомфорт след поставени удължения за коса в друг салон!

Има ли сме и други случаи на неправилно поставени удължения за коса, с други видове лепила, смола, силикон дори, но да бъдат поставени с моментно лепило това вече минава всякакви граници!

Може и да не ви се вярва, но това е истина! Гледайте видеото!!!

След направена консултация на клиентката, о небеса виждаме, че кичурите с които е са поставени не с какво да е лепило, а с моментно лепило! Това е истински шок за нас като професионалисти!

След като изпробвахме какво ли не, за да ги свалим, разтвор за сваляне на кичури, накисване и огромна борба с клещите, успяхме да махнем удълженията! Наложи се да отрежем самите удължения, дори с риск да обръснем цялата зона на поставените удължения!

За наша голяма радост, успяхме да свалим кичурите! Последва терапия за възстановяване на скалпа и поставяне на други кичури с кератин!

Финалът е видим, разкошна руса коса!

Когато става дума за удължаване и сгъстяване на коса ние в салон Магама съблюдаваме най-добрите практики за поставяне на кератинови кичури!
Нека да направим едно разяснение кой е правилният начин на поставяне на кератинови кичури за коса!

Като специалисти в тази област за нас е важно не само косата на клиента да изглежда прекрасно, а и той да се чувства комфортно при ежедневното й носене!

Кератиновите кичури имат съвсем малки свръзки кератин, благодарение на които те се прикрепят към естествената коса! Кератинът, който е и основна съставка в човешкия косъм подпомага, лесното поставяне и дава възможност за допълнителна крижа както към естествената коса, така и за удълженията!

Това е и най-щадящият вариант за поставяне на удължения за коса познат в индустрията за красота до момента!

Кератинът се разширява при навлажняване и се свива при изсушаване точно както естественият косъм, което улеснява разресването на удълженията, предпазва естествената коса от накъсване и се грижи за стабилността на удълженията!

Мили момичета, никога не правете компромиси с цената на красотата! В един момент, примамени от добра оферта, не знаете какво може в действителност да се случи! Какви последствия може да има за вас и вашето здраве некачествено поставени кичури или друг вид процедури, които са извършени непрофесионално!

Не подлагайте себе си и вашата коса на подобни изтезания! Потърсете специалист в тази област и тогава пристъпете към подобни действия!

Споделяме това видео с цел да обърнете внимание, не само на цената на услугата, а и каква е тази услуга, кой я предлага, и какво може да очаквате след това!

Направете консултация при доказан специалист!
Ние от Магама сме винаги до вас, незавизимо колко тежки и на пръв поглед невъзможни са казусите!

♥ Facebook: https://www.facebook.com/SaloniMagama/
♥ Instagram: https://www.instagram.com/magama_hair_extensions

♥ Website magama.org

Гледайте видеото до край!!!