Ледената кралица Чарлийз Терон ще доведе у нас Брат Пит. Предстоящата им визита е обсъдена преди дни в Берлин с родните филмови продуценти Татяна Педерсен и д-р Златина Филипова.

Двете българки бяха сред гостите на бляскавото благотворително събитие Cinema for Peace в рамките на кинофестивала Берлинале 2019 и ексклузивната вечеря за звездите и лауреатите преди нея в елитарния частен клуб Чайна Хаус, писа „Телеграф“.

Сред световните звезди на масата бяха Чарлийз Терон, Настася Кински, сър Боб Гелдоф, Фей Дънауей, Катрин Деньов, както хитовият китайски творец Ai Weiwei. След вечерята Педерсен и Филипова са поканили Черлийз Терон да подкрепи техния нов социален проект – филм, посветен на борбата с трафика на деца. Звездата от „Бързи и яростни“ приела на драго сърце, а после им разказала за благотворителната й организация в Южна Африка.

Чарлийз е била сама на звездната вечеря, но в Берлин е била заедно с любимия си Брад Пит. По време на събитието 55-годишният актьор е бил в частен клуб наблизо. От салона за пушене по-любопитни са наблюдавали как бившия съпруг на Анджелина Джоли си похапва сладко-сладко само в компанията на охраната си. На предишните издания на Берлинале той е придружавал жена си на вечерята за звезди и лауреати, но сега е предпочел дискретност, тъй като все още не са обявявали връзката си публично.