Над 300 приятели на продуцента Меги Савова се събраха за рождения й ден в комплекс „Монтесито“.

Организаторката на най-престижния конкурс за омъжени дами у нас „Мисис  България“ събра приятелите си, за да ги почерпи за 60-годишния си юбилей.

Сред гостите на Меги бяха популярни лица от бизнеса, светски персони, журналисти,  гости от Англия, Македония, Русия, Украйна и Швейцария, както и носителки на различни титли от конкурси за красота у нас и в чужбина.

Изненадата за гостите, а и за самата Меги Савова бе по идея на Дони Чачова. Тя бе поканила ансамбъл „Чинари“, които забавляваха присъстващите с уникална програма. Сред гостите бе и Софи Маринова.

Огнената певица поздрави рожденичката  с няколко от хитовите си парчета, а заедно с нея пяха повече от 300 души.  След това на сцената се качиха Цвети Радойчева, Владо Димов и Стефан Илчев.

Меги Савова разряза тортата в компанията на двамата си сина и мъжа, който е неотлъчно до нея в последните 40 години от живота й. Той пристигна специално от Монако, за да присъства на тържеството.

Вкусната торта бе изработена от сладкарници „Неделя“, уникалното вино бе на изба „Логодаж“, а приятелите на Меги имаха уникалната възможност да опитата водата „Канген“.