деси банова

Деси Банова и бившия й са затоплили отношенията си, новата г-жа Пленелиева се среща тайно с него

Деси Банова е подновила отношенията си с бащата на дъщеря си. Напук на слуховете, че двамата изобщо не се поглеждат след раздялата новата госпожа Плевнелие и Ивайло Граховски се срещат.

Малко преди празниците те си чукнали среща. На която не присъствал експрезидентът, но затова пък там била Йоанка-8-годшаната им щерка.

Свидетели разкриват, че тримата приличали на щастливо семейство от страни.

Били си много близки, говорели си и се смеели. Сякаш изобщо не са се разделяли. Най-вероятно визитата на тримата е била по повод да изяснят въпросите около отглеждането на наследничката им. Която през повечето време е с мама и с новия си баща.

Още повече, че специалисти дали съвет на Деси по-често да излизат тримата. Заради Йоана. Която можела да се травмира поради липса на внимание. Иначе Ивайло се виждал с нея когато си поиска. Бившата синоптичка била гузна, че го зарязала и позволявала на бизнесмена да се среща с щерката.

Макар, че на него му отнело доста време за да й прости роднините му не искали нито да я чуват, нито да я виждат.

Росен Плевнелиев се правел, че изобщо не ревнува защото и той е баща и е наясно с проблема. Държал се с Йоана като със собствено дете. А и тя му отвръщала със същото. Но въпреки това непрекъснато питала за баща си.

Банова и Граховски се запознават преди години в сградата на Нова тв където бизнесменът имал офис. После Иво завъртял собствен бизнес като произвеждал кожени чанти. С които търгувал. Деси била рекламното лице на марката му, но преди да се разделят, предават от „Ретро“.