На 19 декември в луксозния клуб Олигарх се проведоха грандиозните „Best Brand Awards 2018”.

Събитието бе уважено от много гости и цяла плеяда от знаменитости, сред които кралици на красотата и бизнес лица. По време на церемонията бяха раздадени награди в най-различни категории за здравословен живот, красота, култура и спорт, шоубизнес, храни и напитки и много други. BG music Company, Jewel Skin Clinik, Green Basket, Hiunday и Александровска болница са само част от наградените имена.

В категория „Козметика“ бранд на годината стана Caviar of Switzerland. Статуетката бе връчена на представителя и собственика на Caviar of Switzerland за България Елица Николова, която я прие с огромна радост и чест. Caviar of Switzerland напълно заслужиха своята награда, защото от създаването си предлагат на пазара висококачествена козметика, съобразена с дерматологичните стандарти.

Продуктите им се произвеждат в лаборатория на Швейцарската Ривиера от екип опитни учени и съдържат екстракт от изключително редкия черен хайвер от есетра. Козметиката на Caviar of Switzerland пристига за своите клиенти в луксозна опаковка и се превръща в най-добрия им приятел в борбата със стареенето. Само след няколко дни употреба на тези уникални продукти кожата е видимо променена – хидратирана, реминерализирана, регенерирана, еластична и сияйна.