Женската библия HALF Magazine, предназначена и за мъже, и всички, които харесват скандална и естетически издържана голота, отново разбуни духовете.

Ако в миналия брой поп певецът Жоро избра да си партнира на страниците на списанието с Николета Лозанова и моделът Иван Булкин, то в новия брой, се изправя сам пред предизвикателството да е корица на броя.

Жоро отново приковава вниманието като застава пред обектива на Костадин Кръстев – Коко. Go be free е новата провокация на Half Magszine  зад което стои изпълнителят.

Сесията е типично в негов стил – загадъчна, провокативна, но стилна.

В новия брой на  HALF Magazine Жоро разказва за голямата си любов – музиката, затова какви качества трябва да притежават хората, които  влизат на страниците на горещото списание. За приятелството си с Николета, затова как се работи с нея, и дали ще я видим, отново на страниците на Half Magazine.

Запознати, които вече са разлистили списанието казват, че от снимките Жоро излъчва много секс, погледът му е ту нежен, ту завладяващ и най-важното – не те оставя безразличен.

Към компанията на Жоро се присъединяват   още двама мъже, които също като певеца са “родени да бъдат свободни”. Дизайнерът Борче Ристовски и мениджърът Пламен Тодоров. Те споделят колко е важно да останеш верен на себе си и на инстинктите си, възможно ли е да успееш в България и колко струва да устояваш свободата си тук.

За втори пореден месец HALF Magazine се издава и на хартиен носител, като всеки, който иска да го притежава може да го пърча на лично съобщение.

Октомврийският брой на HALF Magazine е факт и благодарение на:

Boy: joronow, Photo: koko_krastev, interviews with borcheristovski and ptodorov5, Editor-in-chief: joronow, kirillove__