Прекрасни майки на бъдещите младоженци, специално за вас Sarah Danielle създава колекция „Майката на булката“.

Заповядайте на 21 и 22 май, от 10:00 до 18:00 часа и изберете вашата рокля!

За марката Sarah Danielle, обличането на майките на младоженците е предизвикателство и цел. Те представят и представляват силната и стилна жена, която е пример в живота на децата си. Предлагат голяма колекция от модели, подходящи за различни жени, така че имате голям избор от кройки, цветове, материи и размери, за да намерите тоалета, който търсите. Да откриете идеалната рокля със Sarah Danielle не е трудно. Просто елате и вижте!

Незабравимите истории за Грейс Кели, Одри Хепбърн и Джаки Кенеди създават приказката за Холивуд. Повлияни от тях вече повече от 60 години дизайнерите на „Justin Alexander Bridal“, създават изящни модели булчински и официални тоалети. Изисканият стил и класиката на 50-те и 60-те години, не подминават и елегантните рокли с бранд „Sarah Danielle“.

Те се отличават с високо изящество на изработка, и материи като естествена коприна, дюпон, микадо, шифон и сатен.

Колекцията на Sarah Danielle е създадена специално за майката на булката, майката на младоженеца, кумата, шаферката. Роклите са предпочитани от звезди като Мерил Стрийп и Сара Джесика Паркър – дами с високи изисквания и нюх към традиционната буржоазна мода.

Майките на младоженците присъстват на повечето снимки, непосредствено до дъщеря си и сина си, участват в редица ритуали и са изключително важна част от тържеството. В случай, че очаквате вашето дете да сключи брак и пред вас стои избора на тоалет, имате богат избор от ALFA BRIDES, официален представител на Sarah Danielle за България.

Специално за вас, колекцията ще бъде изложена на 21 и 22 май, от 10:00 до 18:00 часа, в шоурума на Alfa Brides.

Запишете си час за персонала консултация и проба на: 08997722388