Актрисата Параскева Джукелова без много шум се раздели с бащата на дъщеря си Калина – нашумелия режисьор Виктор Божинов

Тогава двойката отричаше официално това да е вярно. Но истината излезе наяве и актрисата сама призна за края на отношенията си с режисьора в „Извън играта“ по БНТ. „Галерия“ също се свърза с нея, но тя бе лаконична: „Да, разделени сме с Виктор от две години. Няма да изпадам в подробности. Повече не смятам да коментирам личния си живот и да занимавам хората с него“, категорична е Паци, както я наричат колегите й.

В тв предаването тя каза още, че не е имало предателство. „Наричам го по-скоро износване на материала. Стигнахме до такава ситуация, в която не можехме да продължим заедно. Когато се опитваш да неглижираш или не отпушваш напрежението, то ескалира и става земетресение. И при нас се стигна до невъзможност да останем един с друг. Вярвам, че хората трябва да бъдат заедно, когато си дават подкрепа, любов, а когато и двамата усетят, че това им тежи, е по-добре да потърсят други варианти“, разкри Джукелова.

Още преди две години „Галерия“ узна, че в основата на раздялата им стои водеща от БНТ, с която нашумелият режисьор се впуснал във флирт. Уж мимолетната авантюра обаче се превърнала в сериозна връзка, той хлътнал до уши по разследващата журналистка и решил да приключи отношенията си с Параскева.

Още тогава новината за раздялата им шокира арт гилдията, в която те се славеха като една от най-стабилните двойки. Двамата преодоляха и сериозно изпитание да станат родители, за което се бореха цели десет години. Проблемът е бил в нея. Тя е отлагала забременяването, тъй като искала да напредва в кариерата. В крайна сметка бебето става факт след третото ин витро оплождане.