Носителката на титлата Мисис България и попфолк певица – Неделина Цанева – Лина е съкрушена.

Миската е потънала в скръб, след като кучето й е било брутално прегазено от джип, става ясно от пост на красавицата в социалните мрежи. Сладурчето е от породата Чихуахуа – любимата на дамите в хайлайфа. Със сторитата си Лина намеква, че убиецът е известно лице в обществото, но не споделя повече подробности.

„След близо месец прекаран в клиника МБК – България, поради претърпяна травма, Кенди се възстанови благодарение на специалистите и страхотните грижи, които бяха положени там. Кучето ми си дойде вкъщи живо и здраво. Седмица по-късно моята звездичка бе брутално блъсната от джип, каран от господин, който най-нагло дори не слиза от колата си. В последствие беше неизбежно да признае вината си, като казва, че не е разбрал и е без да иска. Никакво обезщетение не може да я върне. Земният й път приключи. Обичайте и пазете животните си! Те са най-верните ви приятели!!“, написа в социалните мрежи Неделина.

Малко по-късно Лина качи нов пост със следното съдържание:

„Най-черните дни в живота ми са тези. Откакто ме напусна най-истинската любов. Отнеха ми я и това няма да бъде безнаказано. Никой няма право да отнема, без да му бъде отнето. Почивай си, мило мое Кенди!“.

Потърсихме Неделина Цанева за коментар, но единственото, което каза е, че е съкрушена от случилото се.

“От няколко дни не съм на себе си, не ям, не спя. Мъката ми е огромна. Не искам да коментирам случая в детайли, поне за сега“, категорична е Неделина.