Бизнесдамата Стояна Нацева получи поредното признание за постиженията си. Този път отличието идва от „Grand Prize Universe” – едни от най авторитетните международни награди, които се раздават ежегодно за глобални и предприемачески постижения. 

На пищна церемония във Виена, събрала успешни хора на бизнеса от цял свят,  преди дни, Стояна Нацева получи награда от  „Grand Prize Universe” в категорията за „Менторство и обучения за личностно и бизнес израстване“.

Бизнесдамата сподели радостта си от отличието с хилядите си последователи в социалните мрежи.

„Скъпи приятели, споделям с вас моменти от награждаването ми вчера във Виена с високия международен приз GRAND PRIZE UNIVERSE 2022 за постижения в Менторство, личностно и бизнес развитие и обучение за създаването на уникалния ми патентован метод DIRECT CHANGE SOLUTION COACHING AND CONSTELLATIONS“, написа Нацева.

Стояна Нацева е експерт в системното развитие на личността и Бизнеса, автор на 10 книги бестселъри, продадени в над 55000 и е създател на модерната компания  АКАДЕМИЯ ЩАСТЛИВ ЖИВОТ , която организира обучения за личностното и бизнес израстване и е носител на престижната награда Компания на годината 2022 в категория Обучения личностно и бизнес развитие.

Стояна притежава дипломи , сертификати и квалификации в НЛП, Системни констелации, Бизнес треньор, Лайф и Бизнес коуч по международните стандарти, Бизнес Ментор по международните стандарти, Ериксонова хипноза, Следдипломна квалификация Психолог и други, като повече от 25 години изучава всички съществуващи системи на приложната психология в света. На базата на тези ценни познания през 2021 регистрира и патентова като европейска запазена марка своя  метод на преподаване DIRECT CHANGE SOLUTION COACHING AND CONSTELLATIONS ( Метод на директните промени- коучинг и констелации). По този метод над 1000 треньора от цял свят практикуват и помагат на хората. Над 20000 човека от цял свят са преминали 50 уникални обучителни програми по метода. Точно този метод и обученията по него , включително и менторските й програми й донесоха това високо международно отличие PRIZE UNIVERSE 2022 в категория Менторство и обучения личностно и бизнес израстване.

Стояна също така е и носителка е на титлата Мисис Бизнес 2021, както и голямата награда Бизнес дама на 2022 година присъдена й от Дамски клуб Бизнес на високи токчета.

Тази година е отличена и като ДАМА на 2022г категория БУДИТЕЛ  и с високия приз ПЪРВА ДАМА МЕНТОР БИЗНЕС ИЗРАСТВАНЕ 2022

Стояна е създател и председател на Международната Професионална Асоциация на терапевти и треньори личностно развитие с над 250 члена от 10 държави.