Моделът Емилия Иванова засне главозамайваща фотосесия със сръбската дизайнерка Катарина Йович и гръцкия фотограф Бен Ригас в Санторини!

Красавицата, която наскоро отпразнува 26тия си рожден ден в луксозен курорт на Санторини, успя да съвмести полезното с приятното и ни изненада с кадри, взимащи ума! Инфлуенсърката сподели в Инстаграм профила си, че е останала вдъхновена от Катарина Йович!

Дизайнерката е обиколила целия свят и се е установила на Санторини. Йович е родена е в Белград, Сърбия, където завършва текстилен дизайн, но на Санторини създава бранда си IRINY DRESS INFINITY, който е сред най – големите модни хитове!

За фотосесиите на уникалните си летящи рокли, тя работи с популярния фотограф Бен Ригас, който от 11 години също живее в Санторини. Емилия споделя, че работата с тях е истинско удоволствие, и е благодарна на вселената, за срещата ѝ с тях. Остава само да следим дали и тя няма да се премести скоро на Санторини, като тайно стискаме палци да остане тук в България и да не спира да ни изненадва!