Красотата и самочувствието са много тясно свързани с нашето ежедневно представяне, и това как ние се чувстваме в собствената си кожа! Взираме се в огледалото и търсим най-добрата си версия, кожа с по-малко бръчки, красива и буйна коса и наситен цвят с много блясък! Полагаме грижи, взимаме чудодейни масла, правим магически отвари за мазане и измиване на косата, и въпреки това по неведоми пътища тя е все така фина, тънка и крехка! Не се отчайвайте днес ще ви представим една възможност за обем и гъстота за разкошна коса!

Все повече клиентки идват при нас в салон Магама с подобни проблеми, ранно оплешивяване на главата, рехава и тънка коса, за която са направили чудеса, за да е в що годе добро състояние! Случаите са много индивидуални, за това сега ще ги разграничим на няколко възможности за прикриване на плешивост!

Прикриване на плешивост и повече гъстота за фина коса

Най-добрият начин това е комбиниране на няколко метода: поставяне на фини кичури и специални стикери. Комбинацията от двата метода позволява да се работи само в засегнатите зони за добавяне на повече обем, плътност и гъстота на по-рехавите места. Кичурите са много тънки за минимизиране на утежняването на естествената коса, което да й даде възможност да се възстанови. Комбинацията със стикери може да се направи когато оплешивелите зони са в горната част на главата. Специалните стикери имитират естествено израстване на косъма и се преливат прекрасно с естествената коса! Този комбиниран метод ще даде повече обем и плътност в зоните на оплешивяване, като маскималко се щади естествения косъм.

Дамско тупе за прикриване на плешивост

Препоръчваме поставянето на дамско тупе в случаите на осезаема липса на коса в короната на главата. Изработено от фина основа и прикрепяне на косата косъм по косъм, тупето перфектно покрива засегнатите участъци на главата, може да се прелее с естествения цвят на косата, за да се получи плътност и гъстота! Естествената коса остава абсолютно незасегната и има възможност за провеждане на допълнително лечение за възстановяване на косата.

Косъмчета за прикриване на плешивост

Това е най-лесният и бърз способ за прикриване на оредели зони на главата. За мъжете може да се използват и за сгъстяване на брада! Микро косъмчетата на #Kadiffe се поставят със специален апликатор за секунди, видимо покриват оределите зони, налични са в 6 различни цвята за перфектно преливане с естествената коса! Възвръщат самочувствието още с първото поставяне! Косъмчетата се фиксират със спрей и ви гарантират по-добра визия и увереност в ежедневието!

Грижата за косата е ежедневен ритуал, независимо от сложността на казуса може да се обърнете към специалистите от салон Магама!

Ще ни откриете на адрес София, ул. Дамян Груев 46

За консултации 0898777740 или 070090074

magama.org

magama-shop.com