Известна компаньонка, която е и бивша плеймейтка, е записала тайно голия Бойко Борисов в резиденцията му в „Бояна“. Същото момиче е било и много близко до хазартния бос Васил Божков, разкриха пред jilo.bg наши източници от ГЕРБ.

Според тях именно Черепа е откупил преди време скандалните снимки на Борисов и сега анонимно ги пуска във войната му с премиера.

Очаква се още много записи да изтекат в медиите, тъй като през леглото на Бойко са минали десетки леки жени в „Бояна“. И това е публична тайна както в ГЕРБ, така и за НСО.

Преди години друга известна плеймейтка – Светлана Василева, се хвалеше пред половин София, че е преспала с Борисов. В разказите си пред различни хора Светлана дори стигна дотам да разкрие брутално интимни подробности за премиера.

Като например как обожавал масаж на пръстите на краката му с език. След секс пък употребяваните кондоми директно слагал във фризера.

По времето, когато Гонзовица е била с Борисов, тя се водеше и гадже на зърнопроизводителя Иван Гочев, за когото се твърди, че има записани признания от нея как е спала с Бойко Борисов. И не само от нея.

През годините неведнъж се е говорило за

сексуалните нагони на премиера

и това не е изненада. През юли 2012 г. тенисистката Сесил Каратанчева обяви, че като 14-годишна през 2003 г. получавала ухажвания с есемеси от Борисов, тогава главен секретар на МВР. Каратанчева разкри, че й е било крайно неприятно и е усетила намеренията на Бойко като сексуален тормоз.

По същото време, когато свалял 14-годишната Сесил, наяве излязоха и други скандални разкрития за Борисов. В пловдивското БНР 18-годишна анонимна проститутка го омаскари през цяла България, че е сводник. По думите й главният секретар на МВР Борисов уреждал документи на жрици, за да бъдат изнасяни в чужбина.

„Във всеки град има по един главен – в Пловдив това са Цеко и Ванко 1. В София ген. Бойко Борисов ги държи тези работи, той е главният и обира само парите, а другите му вършат черната работа. Говорим за него и за бившия шеф на ВИС-2 Георги Илиев, те двамата са партия и държат всички тези клубове“, разкри проститутката.

Да не забравяме и скандалната любовница на премиера „Мис Бикини“ Борислава Йовчева, която днес живее в огромен палат в Барселона. Имотът, оценен на 1,7 млн. евро, е бил закупен от Борисов, вероятно с пари и злато от същото нощно шкафче в спалнята в „Бояна“, където премиерът бе сниман гол.

Докато бе главен секретар на МВР пък журналистки неведнъж пък са споделяли, че той е типичен мачо, който има мерак да спи с колкото се може повече жени.

Вече може да се говори за това в минало време. Възрастта и наднорменото тегло са снижили силно либидото и възможностите му. Може би затова сега му налага да посяга към платената любов…