На пищна церемония по раздаване на годишните награди „Мисис дама на годината“ 2023, Анна Карагеоргиева бе отличена за дългогодишната си дейността като бижутер и оценител, както и и за силния старт на новооткритата галерия Re d’Oro Diamanti на столичния бул. „Витоша“ 59.

„Тази награда идва след 24 години упорит труд, в които създадох своята империя на лукс и красота. В работата си на бижутер и оценител на диаманти и злато, винаги съм разчитала на безпогрешната си интуиция, както и на хората от моя екип – част от моето голямо семейство“, сподели бизнесдамата Анна Карагеоргиева.

Заедно със своя син – Алекс Пейчев, Карагеоргиева добавя още един диамант в короната на сбъднатите си мечти –  новооткритата галерия Re d’Oro Diamanti в София. Анна безапелационно вярва в успеха на това свое начинание.

„В галерия Re d’Oro Diamanti на бул. „Витоша“ 59 са представени най-висок клас диаманти и бижута. За своите клиенти изработваме всичко, което можете да си представите и това, което искате да имате. Всичко  във  витрините на галерия Re d’Oro Diamanti е изработено ръчно в Италия“, разкрива за своите клиенти Анна Карагеоргиева.

Наградата й бе връчена от бижутерийния експерт и бизнесдама Ваня Ламбева. Всички наградени с отличието награди „Мисис дама на годината“, получиха комплимент от галерия Re d’Oro Diamanti.

Бижутата  Re d’Oro Diamanti съчетават вечността на изискания стил и безкомпромисното качество на съвършената изработка в една феерия на красотата, която засрамва дори блясъкът на слънцето и обаянието на луната.

Любов, откровеност, отдаденост, сила и твърдост в лицето на изпитания – диамант, рубин, сапфир, изумруд – всяка добродетел, всяко искрено пожелание намира израз в скъпоценен камък.

В магазин  Re d’Oro Diamanti ще откриете най-висококачествени бижута, изработени от злато и скъпоценни камъни, с които ще се изразите без думи за всеки повод.